Νίκησαν Στα Ιλίσια Οι Άνδρες Μας!!! Στον Τελικό Του Πρωταθλήματος Η Ομάδα Μας!!!

Σημαντική εκτός έδρας επιτυχία σημείωσαν οι Άνδρες μας επί του Ηλυσιακού με 0-3 σετ. Η ομάδα μας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και επικράτησε εύκολα του αξιόλογου αντιπάλου της.

Με αυτή τη νίκη οι Άνδρες μας εξασφάλισαν και μαθηματικά, τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου, τη συμμετοχή τους στον τελικό του πρωταθλήματος! Μια τεράστια επιτυχία που επιβεβαιώνει τη μεγάλη πρόοδο που έχει κάνει αυτή η ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια χάρη στην αδιάκοπη και μεθοδική δουλειά του προπονητή Παναγιώτη Μιχαλόπουλου και τη σκληρή προσπάθεια όλων ανεξαιρέτως των αθλητών. Πιστεύουμε ότι μετά την κατάκτηση του κυπέλλου θα εμφανιστούμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στη σειρά των τελικών με αντίπαλο το πολύ δυνατό Παγκράτι. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να επανέλθουμε έτσι μετά από πολλά χρόνια στις Εθνικές Κατηγορίες. Θυμίζουμε ότι η ομάδα μας συμμετείχε για 10 χρόνια, από το 2000 ως το 2010 στην παλιά Β΄ και Γ΄ Εθνική. Επιθυμούμε η ομάδα μας να ξεκινήσει άλλον ένα μεγάλο κύκλο στη σημερινή Α2 Εθνική κατηγορία (και γιατί όχι και στην Pre League)!!!

Επόμενoς αγώνας μας είναι η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Οδυσσέα την Πέμπτη 30 Μαρτίου.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Ο.ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ- Α.Ε.ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 0-3 (19-25, 16-25, 19-25)

ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Κογκαλίδης, Μανίκας, Μαρμαρινός, Ζάρας, Παπανικολάου, Κλώνος, Μαμάης, Προδρομίδης, Τσολάκης, Παπαδόπουλος (λίμπερο).

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Μιχαλόπουλος): Σαλίτ, Παντελούκας, Τζανουδάκης, Παναγιωτίδης, Λεοντίου, Μιχαλόπουλος, Γκάγιο (λίμπερο), Σαραμαντάς (λίμπερο) Τριανταφυλλίδης, Σβαρνιάς, Νικολάου, Κολιάμπας, Πανδής, Λάζος .

Share this Post