Τα αποτελέσματα των τμημάτων υποδομών μας (Σαββατοκύριακο 18-19/3)!!!

Μία νίκη και δύο ήττες ήταν τα αποτελέσματα των κοριτσιών μας για αυτή την εβδομάδα.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1

Την πέμπτη τους νίκη σε ισάριθμους αγώνες και μάλιστα χωρίς απώλειες βαθμών πέτυχαν οι Παγκορασίδες μας επικρατώντας του Ιωνικού με 3-0 σετ. Η ομάδα μας έχοντας μεγάλη διαφορά δυναμικότητας από τον αντίπαλο της δεν αντιμετώπισε προβλήματα και πήρε ένα εύκολο τρίποντο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 0-3 (7-25, 12-25, 12-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Μπινιάρη Β., Πέρλεσι Α., Παπαπαναγιώτου, Μουσελίμη, Σιγιού, Στοροζίνσκα, Καυκιά Δ. (λίμπερο), Λιβιεράτου Ε., Καυκιά Αλ.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2

Δεν τα κατάφεραν οι Παγκορασίδες 2 απέναντι στον Παναθηναικό γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ. Τα κορίτσια μας κάνοντας πολύ μέτρια εμφάνιση δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι αν και οι διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων ήταν πολύ μικρές. Περιμένουμε καλύτερες εμφανίσεις στην συνέχεια από την ομάδα μας.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 0-3 (18-25, 18-25 ,14-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γκάνια): Σαλίμπ – Θεοδωροπούλου, Τζανή, Ισαράι, Κούρτη, Ρούνας, Ντανγκούιλ, Κυράννα, Μπόγια, Χιωτέλη, Τσάγκα Ξ (λίμπερο)., Μάργαρη, Τσάγκα Κ., Παπαπαναγιώτου Αρ (λίμπερο), Νάτσινα.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1

Την ήττα από τους Νέους Βύρωνα γνώρισαν οι Κορασίδες μας σε παιχνίδι για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος τους. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε για άλλη μια φορά με απώλειες και ήταν ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο σετ κάνοντας αρκετά καλή εμφάνιση. Στο δεύτερο σετ οι αλλαγές του αντιπάλου μας έδωσαν την δυνατότητα να το διεκδικήσουμε ενώ στο τρίτο η ομάδα μας δεν έδειξε την διάθεση να παλέψει.

Απομένει ένας αγώνας απέναντι στην Θέτιδα Βούλας για να ολοκληρώσουν τα παιδιά μας μία άκρως πετυχημένη χρονιά.

ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-0 (25-20, 25-22, 25-11)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Αναγνωστέλου Μ., Καναβούρα, Σορανίδη, Μπινιάρη Β., Στοροζίνσκα, Πέρλεσι Ν., Αναγνωστέλου Κ. (λίμπερο), Σιγιού, Πέρλεσι Α.

Share this Post