Εντός έδρας ήττα για τις Γυναίκες μας από την Πετρούπολη!!!

Δεν τα κατάφεραν οι Γυναίκες μας απέναντι στην Πετρούπολη γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σετ σε παιχνίδι εντός έδρας. Η ομάδα μας με αρκετές απώλειες και προβλήματα αυτή την αγωνιστική ξεκίνησε πολύ άσχημα το παιχνίδι και κυνηγούσε συνέχεια στο σκορ με αποτέλεσμα να μπει αργά στην διεκδίκηση του πρώτου σετ παρότι βελτίωσε την απόδοση της. Έτσι κατέληξε στην Πετρούπολη με 17-25. Στο δεύτερο σετ τα κορίτσια μας αφυπνίστηκαν πιο γρήγορα και το διεκδίκησαν μέχρι το τέλος χάνοντας το στις λεπτομέρειες με 25-23. Κάπου εκεί τελείωσε και το παιχνίδι για την ομάδα μας με ελάχιστες δυνάμεις και πίστη για τη νίκη στο τρίτο σετ που κατέληξε και αυτό δίκαιο στην αντίπαλο μας.

Προχωράμε έχοντας στο μυαλό μας τον στόχο μας που είναι η ένατη θέση που εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία ανεξάρτητα με το τι γίνεται στην Pre League. Έχουν μείνει μόλις τρεις αγωνιστικές και πιστεύουμε πως τα κορίτσια μας θα κάνουν νίκες και θα πάρουν τους βαθμούς που τους χρειάζονται. Άλλωστε πάντα τα καταφέρνουν στα δύσκολα. Απλά πρέπει σε αυτό το τελευταίο διάστημα που έχει απομείνει να δουλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις και να είναι προσηλωμένες στον στόχο.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πετρούπολης και πολλά ευχαριστώ σε όσους ήρθαν στο γήπεδο παρά την αργία.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 0-3 (17-25, 23-25, 20-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός – Γκάνια): Παπαδάκη, Κατρή, Τσιγαρίδα, Τσεμπελή, Μωχάμεντ, Αγγελοπούλου Α., Παπαδοπούλου (λίμπερο), Καυκιά, Περκέτσι, Κουσαθανά, Παπανικολάκη, Αναγνωστέλου Μ.

ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ( Καλλιντέρη – Θεοδωρόπουλος): Κοτσαμπά, Θεοχάρη, Ευθυμιοπούλου, Κατσιμπούλα, Mujezin, Ιωάννου, Κρυτσάλη (λίμπερο), Μολυβιάτη, Βρυσοπούλου, Καράμπελα, Βλασοπούλου (λίμπερο).

Share this Post