Ανώδυνη Ήττα Με 3-2 Για Τους Άνδρες Μας Στο Μαρούσι!!!

Την ήττα γνώρισε χθες στο Μαρούσι η ομάδα μας από τον Οδυσσέα με 3-2 σετ. Οι άνδρες μας ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι και κατέκτησαν σχετικά εύκολα τα δύο πρώτα σετ. Σταδιακά όμως η απόδοσή μας έπεσε και υποπέσαμε σε αρκετά λάθη. Οι αντίπαλοί μας άρχισαν να παίζουν καλύτερα και το παιχνίδι έγινε ντέρμπι με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται συνεχώς στο προβάδισμα στο σκορ. Ο Οδυσσέας κέρδισε τα δύο επόμενα σετ και έτσι οδηγηθήκαμε στο πέμπτο σετ στο οποίο οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι ήθελαν τη νίκη περισσότερο από εμάς.

Αυτή η ήττα δεν έχει καμία αρνητική επίπτωση στην ομάδα μας αφού στη βαθμολογία έχουμε καταταγεί οριστικά δεύτεροι πίσω από το Παγκράτι.

Επόμενος αγώνας μας και τελευταίος της κανονικής περιόδου είναι την επόμενη Πέμπτη στο ΑΚ ΓΟΥΔΗ με αντίπαλο την ομάδα των Ιώνων.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-2 (21-25, 17-25, 25-22, 25-23, 15-12

ΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ (Δημητρίου): Βανδαράκης, Γεωργίου, Οικονόμου, Παπαδόπουλος, Τσιλινίκος, Τσαγγαλίδης, Μανουσάκης, Οκανλειβόν, Χρέππας, Ψάρρης, Χασιαπέτης, Αραμπατζής (λίμπερο).

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Μιχαλόπουλος): Σαλίτ, Παντελούκας, Τζανουδάκης, Παναγιωτίδης, Λεοντίου, Μιχαλόπουλος, Γκάγιο (λίμπερο), Σαραμαντάς (λίμπερο) Τριανταφυλλίδης, Σβαρνιάς, Καρανικολάου, Κολιάμπας, Πανδής .

Share this Post