Ήττα στην Αργυρούπολη αλλά κοντά στην παραμονή οι Γυναίκες μας!!!

Δεν τα κατάφεραν οι Γυναίκες μας στην Αργυρούπολη γνωρίζοντας δύσκολα την ήττα με 3-0 σετ από την ομώνυμη ομάδα. Οι Γυναίκες μας παίζοντας για ακόμα μια φορά με διαφορετικό σχήμα έκαναν πολύ καλό παιχνίδι στα δύο πρώτα σετ χάνοντας τα στις λεπτομέρειες απέναντι σε μία από τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο. Κορίτσια που παίζουν για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα παρουσιάστηκαν ετοιμοπόλεμα κάνοντας την ομάδα να μοιάζει σαν να έπαιζε όλη τη χρονιά έτσι. Μας πειράζει βέβαια που δεν πήραμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι που να μας βοηθήσει βαθμολογικά αλλά δεν μπορούμε και να μην κάνουμε αναφορά σε μία πραγματικά καλή εμφάνιση.

Η ομάδα μας τώρα έχει δύο ακόμα παιχνίδια απέναντι σε Ηλιούπολη και Πάτρα και έχοντας ήδη εξασφαλίσει την δέκατη θέση που πιθανότατα οδηγεί στην παραμονή στην κατηγορία θα διεκδικήσει και στα δύο τη νίκη με όλες τις δυνάμεις που έχει τελειώνοντας μια δύσκολη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.

Τα κορίτσια έχουν καταφέρει με πάρα πολλές δυσκολίες στην φετινή χρονιά να είναι πολύ κοντά στον στόχο της παραμονής και αξίζουν το χειροκρότημα όλων στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Ηλιούπολη. Το επόμενο Σάββατο στις 16:00 σας περιμένουμε όλους εκεί !!!

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-0 (25-23, 25-23, 25-21)

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κωστακόπουλος): Περδικάκη, Κάβουρα, Μποκή, Αγγελοπούλου, Αποστόλου, Βελούδου, Μαθιουδάκη (λίμπερο), Νίκα, Καρακώστα.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός – Γκάνια): Παπαδάκη, Κατρή, Καυκιά, Περκέτσι, Αγγελοπούλου, Τσιγαρίδα, Παπαδοπούλου (λίμπερο), Παπανικολάκη, Κουσαθανά, Μωχάμεντ, Αναγνωστέλου Μ., Τσεμπελή.

Share this Post