8η θέση στην Αθήνα για τις Κορασίδες μας!!! Τα αποτελέσματα των τμημάτων υποδομής μας!!!

Την όγδοη θέση στην Αθήνα και Ανατολική Αττική κατέκτησαν οι Κορασίδες μας χωρίς όμως να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν κάποια νίκη σε αυτό το γκρουπ δυναμικότητας. Η ομάδα μας πάλεψε όσο μπορούσε στα περισσότερα παιχνίδια και προσπάθησε να είναι ανταγωνιστική παρ’ ότι δεν έπαιξε σε σχεδόν κανένα παιχνίδι πλήρης. Κι αν σκεφτούμε ότι η οκτάδα δεν ήταν μέσα στους αρχικούς μας στόχους, τα κορίτσια ξεπέρασαν τους εαυτούς τους έχοντας μία άκρως πετυχημένη χρονιά. Πολλά μπράβο σε όλες σας για την φετινή σας πορεία!!

Στον τελευταίο της αγώνα η ομάδα μας ηττήθηκε από την Θέτιδα με 3-0 σετ.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΣΠΕ ΘΕΤΙΣ 3-0

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Αναγνωστέλου Μ., Σορανίδη, Στοροζίνσκα, Μπινιάρη Σ., Πέρλεσι Ν.,Καναβούρα, Αναγνωστέλου Κ. (λίμπερο), Σιγιού.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα των τμημάτων μας:

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1

Την πρώτη τους ήττα γνώρισαν οι Παγκορασίδες μας από τον Ηλυσιακό με 3-1 σετ σε παιχνίδι εντός έδρας. Τα κορίτσια μας παρουσιάστηκαν χωρίς λόγο υπερβολικά αγχωμένα και παίζοντας αρκετά κάτω από τις δυνατότητες τους γνώρισαν δίκαια την ήττα από μία πιο έτοιμη ομάδα. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως στόχος αυτής της ομάδας είναι η βελτίωση των παιδιών σε τεχνικά και τακτικά στοιχεία όσο και στο κομμάτι της αγωνιστικής τους συμπεριφοράς κάτι που έρχεται μόνο από τέτοιους αγώνες. Υπομονή λοιπόν τα κεφάλια μέσα και δουλειά στο γήπεδο. Τα αποτελέσματα είναι το τελευταίο πράγμα που μας ενδιαφέρει σε αυτό το επίπεδο.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 1-3 (11-25, 20-25, 25-23, 19-25).

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Μπινιάρη Β., Πέρλεσι Α., Παπαπαναγιώτου Ν., Γκόλια, Μουσελίμη, Στοροζίνσκα, Σιγιού, Αντωνάκου, Μπαλωμένου, Λιβιεράτου Φ., Καυκιά Αλ. Καυκιά Δ. (λίμπερο).

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2

Πάλεψαν όσο μπορούσαν οι Παγκορασίδες μας αλλά δεν τα κατάφεραν απέναντι στον πρωτοπόρο Βύρωνα γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 σετ. Τα κορίτσια μας προσπάθησαν να είναι ανταγωνιστικά καταφέρνοντας να επικρατήσουν στο δεύτερο σετ αλλά τελικά υπέκυψαν σε μία καλύτερη ομάδα. Μπράβο στα παιδιά μας, συνεχίζουμε.

ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-1 (25-13,19-25, 25-12, 25-6).

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γκάνια): Μπόγια, Ισαράι, Ρούνας, Κούρτη, Νάτσινα, Τζανή, Σαλίμπ – Θεοδωροπούλου, Ευαγγελίου, Κυράννα, Μπινιάρη Λ., Χιωτέλη, Μάργαρη, Ντανγκούιλ.

Share this Post