Επιστροφή Στις Νίκες Για Τους Άνδρες Μας!!! Ώρα Τελικών!!!

Άνετη νίκη με 3-0 επί των Ιώνων σημείωσαν χθες βράδυ οι άνδρες μας στον τελευταίο τους αγώνα για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας έπαιξε όμορφο volley στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο προπονητής μας χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες και δοκίμασε διάφορα σχήματα ενόψει της σειράς των τελικών με το Παγκράτι.

Ο τίτλος κρίνεται στις 3 νίκες με τις δύο ομάδες να μεταφέρουν τα μεταξύ τους αποτελέσματα από τις προηγούμενες αναμετρήσεις τους. Το Παγκράτι προηγείται στις νίκες 2-0 και συνεπώς η αποστολή μας είναι εξαιρετικά δύσκολη. Είμαστε όμως αισιόδοξοι ότι με λίγη τύχη θα καταφέρουμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα και να διεκδικήσουμε το τίτλο του πρωταθλητή.

Πρώτο παιχνίδι της σειράς είναι τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου στις 21:45 στο γήπεδο του ΜΕΤΣ. Περιμένουμε όλους τους φιλάθλους μας να δώσουν το παρών και να μας ενισχύσουν στην προσπάθειά μας να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη επί της ομάδας του Παγκρατίου.

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΙΩΝΕΣ ΑΣΠ 3-0 (25-13, 25-17, 25-22)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Μιχαλόπουλος): Σαλίτ, Παναγιωτίδης, Μιχαλόπουλος, Παντελούκας, Τζανουδάκης, Λεοντίου, Γκάγιο (λίμπερο), Σαραμαντάς (λίμπερο), Τριανταφυλλίδης, Σβαρνιάς, Καρανικολάου, Τοκάνης, Μιχόπουλος, Πανδής.

ΑΣΠ ΙΩΝΕΣ (Νίξης): Σταμόπουλος, Κανελλόπουλος, Κουμουνδούρος, Βλάσσης, Πανόπουλος, Κυριαζόπουλος (λίμπερο), Ηλιόπουλος, Χατζηκάλφας, Λένας, Πετρόπουλος(λίμπερο), Μπαλαρής, Κοτινόπουλος.

Share this Post