Εξαιρετικές οι Παγκορασίδες μας νίκησαν Παναθηναϊκό και Νήαρ ηστ!!!

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι δύο ομάδες μας των παγκορασίδων επικρατώντας των αντιπάλων τους.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1

Εξαιρετική εμφάνιση από τα κορίτσια μας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με τις μικρές μας να επικρατούν με 1-3 σετ στη Λεωφόρο. Η ομάδα μας που έπρεπε να διαχειριστεί την ήττα από τον Ηλυσιακό και να μπορέσει να δείξει χαρακτήρα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα πέρασε το τεστ με άριστα. Αν και έχασε το δεύτερο σετ σε μία δύσκολη έδρα βρήκε το σθένος να επιστρέψει στο παιχνίδι και να επικρατήσει στη συνέχεια. Πολλά μπράβο στα παιδιά μας που μέσα από τους δύσκολους αγώνες που παίζουν γίνονται όλο και καλύτερα χτίζοντας χαρακτήρα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 1-3 (21-25, 25-21, 14,25, 16-25).

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Μουσελίμη, Γκόλια, Μπινιάρη Σ., Στοροζίνσκα, Πέρλεσι Α., Παπαπαναγιώτου Α., Σιγιού, Λιβιεράτου Ε., Αντωνάκου, Καυκιά Αλ., Καλογήρου, Καυκιά Δ. (λίμπερο).

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2

Καλή εμφάνιση και για τις Παγκορασίδες 2, με εξαίρεση το δεύτερο σετ, που με όλα τα παιδιά της ομάδας να έχουν συμμετοχή επικράτησαν της Νήαρ Ηστ με 3-1 σετ. Πολλά μπράβο σε όλα τα κορίτσια μας!!

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ 3-1 (25-20, 22-25, 25-13, 25-14)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γκάνια): Σαλίμπ-Θεοδωροπούλου, Ντανγκούιλ, Ρούνας, Κυράννα, Τζανή, Μπόγια, Τσάγκα Α., Ευαγγελίου, Τσάγκα Ξ., Νάτσινα, Τζόμπο, Χιωτέλη, Κούρτη, Μάργαρη.

Share this Post