Στη Δεύτερη Θέση Οι Άνδρες μας!!! Συγχαρητήρια Σε Όλους!!!

Τη Δευτέρα το βράδυ, με έναν συγκλονιστικό Τελικό που θα μείνει καιρό χαραγμένος στη μνήμη μας ολοκληρώθηκε η φετινή εκπληκτική πορεία της Ανδρικής μας ομάδας. Το έργο μας ήταν εξαρχής δύσκολο. Έπρεπε να ξεπεράσουμε τις ατυχίες και τους τραυματισμούς και να υπερβούμε τα όρια μας προκειμένου να καταφέρουμε να ανατρέψουμε την σε βάρος μας κατάσταση, καθώς το Παγκράτι προηγoύνταν 2-0 στις νίκες. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά το παιχνίδι και μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια καταφέραμε να κερδίσουμε τα δύο πρώτα σετ. Πιστέψαμε ότι ήμασταν πολύ κοντά στην πρώτη μας νίκη που θα άλλαζε τελείως τα δεδομένα της σειράς των Τελικών. Το Παγκράτι όμως αντέδρασε και ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του. Οι αντίπαλοί μας μετά από πολλές ανατροπές κατάφεραν και κέρδισαν τα τρία επόμενα σετ. Έφτασαν έτσι στις τρεις νίκες και δίκαια κατέκτησαν τον τίτλο του Πρωταθλητή.

Ευχόμαστε στους φίλους Παγκρατιώτες να εκπροσωπήσουν επάξια την Ένωσή μας στο τουρνουά ανόδου και να ανέβουν στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Προχωράμε!!! Έχουμε ήδη γυρίσει σελίδα και σχεδιάζουμε την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι Άνδρες μας του χρόνου θα είναι εξίσου ανταγωνιστικοί και θα διεκδικήσουν ξανά και τους δύο τίτλους της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.. Μετά από ένα απαραίτητο διάλειμμα για τις μέρες του Πάσχα, θα επιστρέψουμε στο γήπεδο μέχρι τέλος Ιουνίου για να δουλέψουμε και να βάλουμε τις βάσεις για τη νέα μας ομάδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή και τους αθλητές μας για τις καταπληκτικές στιγμές που μας χάρισαν και για τα μοναδικά συναισθήματα που μας προκάλεσαν!!!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους τόσο αξιόλογους αθλητές μας, που έπαιξαν για την ομάδα των Αμπελοκήπων χωρίς την παραμικρή οικονομική απολαβή!!!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές μας, που κράτησαν μακριά από την ομάδα μας το στοίχημα που αποτελεί τη μάστιγα του ερασιτεχνικού αθλητισμού!!!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που μας ακολούθησαν σε όλη αυτή την πορεία και μας έδωσαν ώθηση να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να πετύχουμε τους στόχους μας!!!

Θα ήθελα, τέλος να ευχαριστήσω το πρακτορείο ΟΠΑΠ ΑΦΟΙ ΣΑΡΑΜΑΝΤΑ και το coctail bar Myhood για την πολύτιμη στήριξή τους!!!

Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Τα σετ και οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-2 (23-25, 20-25, 25-22, 25-22, 15-11)

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (Λοιζίδης): Δαλέκος, Ζαρίφης, Ντινόπουλος, Κασσωτάκης, Παππάς, Νικολάου, Μαρκάκης, Παπαθεοδοσίου, Παππούλης, Νιάρχος, Γκάνιας, Παπαδόπουλος, Μαρκόπουλος (λίμπερο), Καρράς (λίμπερο).

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Μιχαλόπουλος): Σαλίτ, Λεοντίου, Τζανουδάκης, Παντελούκας, Παναγιωτίδης, Μιχαλόπουλος, Γκάγιο(λίμπερο) Σβαρνιάς, Τοκάνης, Τριανταφυλλίδης, Πανδής, Μιχόπουλος, Κολιαμπάς, , Σαραμαντάς(λίμπερο).

Ο Γραμματέας του συλλόγου και υπεύθυνος του Ανδρικού τμήματος

Γιώργος Ζωγράφος

Share this Post