Τα αποτελέσματα των Παγκορασίδων μας (29-30/4)!!!

Μία νίκη και μία ήττα είχαν οι Παγκορασίδες μας αυτό το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα τους που συνεχίζονται κανονικά μέχρι τον Ιούνιο.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Παγκορασίδες 1 επικρατώντας των Ιώνων με 3-0 σετ σε παιχνίδι εκτός έδρας. Τα κορίτσια μας σε μία δύσκολη έδρα με πολύ κόσμο στο γήπεδο κατάφεραν να επικρατήσουν σχετικά εύκολα έχοντας το προβάδισμα στο σκορ από την αρχή μέχρι το τέλος σε όλα τα σετ δείχνοντας ότι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Έφτασαν έτσι τις 8 νίκες σε 9 αγώνες διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΙΩΝΕΣ ΑΣΠ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 0-3 (15-25, 12-25, 14-25)

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Παπαπαναγιώτου Ν., Σιγιού, Μουσελίμη, Μπινιάρη Β., Γκόλια, Πέρλεσι Α., Λιβιεράτου Φ., Αντωνάκου, Καλογήρου, Μπαλωμένου, Καυκιά Αλ., Καυκιά Δ. (λίμπερο).

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2

Δεν τα κατάφεραν οι Παγκορασίδες 2 απέναντι στον Ηλυσιακό γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 σετ στο Γουδή. Τα κορίτσια μας δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα δίνοντας της ευκαιρία στον αντίπαλο τους, τον οποίο και είχαν κερδίσει στον πρώτο γύρο, να επικρατήσει. Πιστεύουμε ότι τα παιδιά μας μπορούν να παίξουν καλύτερα κάτι και που περιμένουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος τους.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 2-3 (25-18, 31-29, 21-25, 23-25, 14-16).

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Γκάνια): Τζανή, Σαλίμπ – Θεοδωροπούλου, Ρούνας, Κυράννα, Ισαράι, Ντανγκούιλ, Τσάγκα Ξ., Νάτσινα, Τσάγκα Κ., Ευαγγελίου, Χιωτέλη, Μάργαρη, Παπαπαναγιώτου Αρ., Μπινιάρη Λ.

Share this Post