Η φετινή χρονιά είναι μόνο η αρχή ομάδα!! Πολλά μπράβο στις παγκορασίδες μας παρά την χθεσινή ήττα!!!

Δεν τα κατάφεραν οι Παγκορασίδες μας στο χθεσινό ντέρμπι με το Γαλάτσι γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 σετ χάνοντας έτσι την ευκαιρία της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Η ομάδα μας δεν απέδωσε σύμφωνα με τις δυνατότητες της στο συγκεκριμένο παιχνίδι κάνοντας εύκολο το έργο της αντιπάλου της. Βέβαια είχε απέναντι της μία πολύ καλή ομάδα με παιδιά με περισσότερες αγωνιστικές παραστάσεις αλλά μας απογοήτευσε το ότι δεν πάλεψε όσο έπρεπε και όσο μπορούσε.

Ανεξάρτητα βέβαια με το χθεσινό αποτέλεσμα τα κορίτσια μας πραγματοποίησαν μία εξαιρετική χρονιά με μόλις δύο ήττες και με πολλές καλές εμφανίσεις δείχνοντας ότι δημιουργείται άλλη μια φουρνιά που θα πρωταγωνιστήσει σε επίπεδο κορασίδων και είναι στο χέρι των παιδιών και να φτάσει σε υψηλότερο επίπεδο σε βάθος χρόνου από οποιαδήποτε άλλη. Πιστεύουμε πάρα πολύ σε αυτά τα παιδιά και περιμένουμε με ανυπομονησία την εξέλιξη τους.

Πολλά μπράβο σε όλες σας λοιπόν, αυτή ή ήττα ας είναι η αρχή για μια υπέροχη συνέχεια που αρχίζει να γράφεται από αύριο στην προπόνηση.

ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-1 (25-15, 21-25, 25-12, 25-18).

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Λιγνός): Μπινιάρη Β., Μουσελίμη, Γκόλια, Στοροζίνσκα, Παπαπαναγιώτου Ν., Πέρλεσι Α., Καυκιά Δ., Αντωνάκου, Καλογήρου, Σιγιού, Μπαλωμένου, Λιβιεράτου Φ., Καυκιά Αλ.

Share this Post