Δεν ολοκλήρωσαν την υπέρβαση οι άντρες μας.

Δεν κατάφεραν οι άντρες μας να προχωρήσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής ΕΣΠΑΑ και κατ’επέκταση σε μια θέση στο ειδικό τουρνουά ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία, τερματίζοντας δεύτεροι μετά την ήττα από το Γαλάτσι στον τρίτο και τελευταίο τελικό της σειράς των play – off.
Ο δραματικός αυτός τελικός, κρίθηκε στο 5ο σετ, στο οποίο αν και η ομάδα μας προηγήθηκε με 8-11 δεν κατάφερε να φτάσει πρώτη τους 15 πόντους.
Μετά την απαραίτητη περίοδο ξεκούρασης και αποφόρτισης, η ομάδα θα προχωρήσει σε σχεδιασμό και στοχοθεσία της επόμενης χρονιάς.
Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και το προπονητικό επιτελείο για τη δουλειά μέσα στο γήπεδο και τη συνεχόμενη βελτίωση της ομάδας καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς!

Τα σετ:
ΑΕΣΕ Γαλατσίου – ΑΕ Αμπελοκήπων 3 – 2 ( 25-19, 19-25, 25-21, 21-25, 15-13 )

Οι συνθέσεις:

ΑΕΣ Ένωση Γαλατσίου (Τσακιρόπουλος): Φίλος, Αριστόπουλος, Κατσακούλας, Κλάρας (λίμπερο), Λεοντίου, Πλουμής, Κωστόπουλος, Γαβαλάς (λίμπερο), Τσαμουδάλης, Πολυχρονόπουλος, Καρράς, Παπανικολάου, Παπαϊωάννου, Πεπόνης

ΑΕ Αμπελοκήπων (Μιχαλόπουλος – Γιαννέλος): Κριέρης, Τζανουδάκης, Πανόπουλος, Σαραμαντάς (λίμπερο), Παντελούκας, Τριπολιτσιώτης, Μιχαλόπουλος, Σαλίτ, Αικατερινάρης, Σβαρνιάς, Μιχόπουλος (λίμπερο), Παναγιωτίδης, Τριανταφυλλίδης, Λάζος

Share this Post